Hyvinvointia elämäntavoilla – tupakoinnin lopettaminen

Hyvinvointia elämäntavoilla – tupakoinnin lopettaminen

Oletko harkinnut tupakoinnin lopettamista? Tässä omahoito-ohjelmia, joiden avulla opit toimivia keinoja tupakoinnin lopettamiseen. Ohjelmat kannustavat ja tukevat sinua pysyvään savuttomuuteen.


Tupakoinnin lopettaminen -omahoit​o-ohjelma toimii hyvänä hoitotukena. 

Se koostuu kuudesta istunnosta, joissa on useita tehtäviä. Voit edetä ohjelmassa omaa tahtiasi. Voit myös palata tehtäviin aina, kun kaipaat tukea kyseiseen asiaan.

Ohjelma on maksuton, mutta tarvitsee vahvan tunnistautumisen


28 päivää ilman -ohjelma.

28 päivää ilman on kaikille sopiva palvelu nikotiiniriippuvuudesta vieroittautumiseen. Palvelua voivat käyttää kaikkien nikotiinituotteiden käyttäjät, jotka haluavat oppia hallitsemaan nikotiiniriippuvuutta ja päästä riippuvuudesta eroon. Lisää tietoa ja ilmoittautuminen löytyy täältä


Stumppi.fi -sivusto.

Stumppi -sivustolle rekisteröidytään etusivulta www.stumppi.fi. Rekisteröityminen on mahdollista anonyymisti nimimerkillä. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat käyttöösi esim. päiväkirjaosion, voit jättää muille vertaisvinkkejä sekä kirjoitella ja saada vertaistukea keskustelupalstalla.


Omaolo.fi – Tupakoinnin lopettamisen valmennusohjelma

Valmennusohjelma auttaa valmistelemaan tupakoinnin lopettamista ja tekemään tupakoinnin lopettamista koskevan päätöksen.

Tehtyäsi päätöksen, ohjelma tukee sinua pyrkimyksessäsi lopettaa tupakointi kokonaan. Ohjelman avulla voit päätöksen tehtyäsi luopua tupakoinnista ja saat tukea ja neuvoja päätöksen pitämiseen.