Luontotyöpäivä

Luontotyöpäivä

Suomalaista työtä kohden luontoa!

Meijän polun Luontotyöpäivän tarkoituksena on johdattaa suomalaista työtä kohden luonnon hyvinvointi- ja terveyshyötyjä. Sivulta löytyy vinkkejä luontotyöpäivän suunnitteluun ja toteutukseen ulkona luonnossa kuin myös ideoita miten luontoelementtejä voi tuoda osaksi sisätöitä.


Seuraava Luontotyöpäivää vietetään perjantaina 20.5.2022, mutta sitä ennen ehtii viettämään monta luontotyöpäivää oman työyhteisön kera. Tai ihan vain itsekseen. Kannattaa kokeilla!

#luontotyöpäivä
#WorkInNatureDay


Alta löydät tietoa ja ideoita niin luontotyöpäivän toteuttamisesta kuin luonnon hyvinvointivaikutuksista. Näiden avulla voitte sekä ideoida, että ennen kaikkea lähteä suunnittelemaan ja toteuttamaan luontotyöpäiväänne!


Tässä joitain mukavia muistoja #luontotyöpäivä vietosta eri puolelta Suomea. Jos käytte työssä luonnossa, ja jaatte kokemuksianne somessa, niin käyttäkää #luontotyöpäivä -tunnistetta, niin pääsemme nauttimaan kanssanne.


Yhteistyössä

Jos lähdette mukaan viemään suomalaista työtä kohden luontoa Luontotyöpäivänä, niin laitelkaa tietoa (ja logoa) meijän suuntaan, niin lisäämme sen yhteistyötahoihin tähän alle. Spostimme on meijanpolku@gmail.com.