Luontotyöpäivä

Luontotyöpäivä

Suomalaista työtä kohden luontoa!

Meijän polun Luontotyöpäivän tarkoituksena on johdattaa suomalaista työtä kohden luonnon hyvinvointi- ja terveyshyötyjä. Sivulta löytyy vinkkejä luontotyöpäivän suunnitteluun ja toteutukseen ulkona luonnossa kuin myös ideoita miten luontoelementtejä voi tuoda osaksi sisätöitä.

#luontotyöpäivä
#WorkInNatureDay


Lähiluonto tarjoaa upeat puitteet luontotyöpäivien viettoon. Lähiluonto on helposti ja nopeasti saavutettavaa ja näin siirtymiinkään ei kulu aikaa. Meijän polun Lähiluonto-sivustolla lisää tietoa lähiluonnon terveysvaikutuksista ja tavoista lisätä aktiivisuutta lähiluonnossa.Seuraava Luontotyöpäivää vietetään perjantaina 20.5.2022, mutta sitä ennen ehtii viettämään monta luontotyöpäivää oman työyhteisön kera. Tai ihan vain itsekseen. Kannattaa kokeilla!


Tässä joitain mukavia muistoja #luontotyöpäivä vietosta eri puolelta Suomea. Jos käytte työssä luonnossa, ja jaatte kokemuksianne somessa, niin käyttäkää #luontotyöpäivä -tunnistetta, niin pääsemme nauttimaan kanssanne.


Yhteistyössä

Jos lähdette mukaan viemään suomalaista työtä kohden luontoa Luontotyöpäivänä, niin laitelkaa tietoa (ja logoa) meijän suuntaan, niin lisäämme sen yhteistyötahoihin tähän alle. Spostimme on meijanpolku@gmail.com.