Luontotyöpäivä

Luontotyöpäivä

Suomalaista työtä kohden luontoa!

Meijän polun Luontotyöpäivän tarkoituksena on johdattaa suomalaista työtä kohden luonnon hyvinvointi- ja terveyshyötyjä. Sivulta löytyy vinkkejä luontotyöpäivän suunnitteluun ja toteutukseen ulkona luonnossa kuin myös ideoita miten luontoelementtejä voi tuoda osaksi sisätöitä.

#luontotyöpäivä #työmatkarönsyily
#outdoorofficeday


Kuinka se tehdään?

Alla olevien linkkien takaa löydät tuhdisti lisätietoa Luontotyöpäivien suunnitteluun ja toteutukseen.


Julisteilla lisää luontoa ja liikettä!

Olemme tehneet kaksi A3-kokoista julistetta, joilla voitte inspiroida työyhteisöänne luontoon ja ulos työskentelemään. Julisteet voi ladata alta ja tulostaa työpisteille tai vaikkapa kahvihuoneen seinälle.Lähiluonto tarjoaa upeat puitteet luontotyöpäivien viettoon. Lähiluonto on helposti ja nopeasti saavutettavaa ja näin siirtymiinkään ei kulu aikaa. Meijän polun Lähiluonto-sivustolla lisää tietoa lähiluonnon terveysvaikutuksista ja tavoista lisätä aktiivisuutta lähiluonnossa.


Tässä joitain mukavia muistoja #luontotyöpäivän vietosta eri puolelta Suomea. Jos käytte työssä luonnossa, ja jaatte kokemuksianne somessa, niin käyttäkää #luontotyöpäivä #työmatkarönsyily ja #outdoorofficeday
-tunnisteita, niin pääsemme nauttimaan kanssanne.


Yhteistyössä

Jos lähdette mukaan viemään suomalaista työtä kohden luontoa Luontotyöpäivänä, niin laitelkaa tietoa (ja logoa) meijän suuntaan, niin lisäämme sen yhteistyötahoihin tähän alle. Spostimme on meijanpolku@gmail.com.