Reitistöviikko

Reitistöviikko


Ensimmäinen Keski-Suomen reitistöviikko järjestettiin 16.–22.9.2020.

Reitistöviikolla erilaiset ulkoilu-, liikunta-, luonto- ja -matkailureitistöt olivat keskisuomalaisten mielessä ja kovassa käytössä. Viikon tarkoituksena oli nostaa tietoisuutta erilaisista lähiliikunta-, retkeily- ja matkailureiteistä sekä lisätä näiden käyttöä. Maailmalla tällaiset reitistöt ovat huikeassa nousukiidossa ja niiden tarve ja kysyntä kasvaa koko ajan. Myös Suomessa ja Keski-Suomessa ollaan huomattu sama asia.

Alle on kerätty kuvia ensimmäiseltä Keski-Suomen reitistöviikolta. Tapahtumien järjestämisestä vastasivat moninaiset tahot yksittäisistä luontoyrittäjistä liikuntaseuroihin, yrityksiin, kouluihin, kuntiin ja kaupunkeihin.

Toteutimme myös Retkeilijän muistilistan ensimmäisen reitistöviikon kunniaksi. Muistilistan on tarkoitus humoristisesti muistuttaa, mikä on tärkeintä retkelle lähdössä.

The first Trail Week of Central Finland was held on the 16th–22th of September 2020. Read more.


Keski-Suomen reitistöviikko 2021

Hienojen reitistöviikkokokemusten ja reitistöihin sekä luontoliikuntaan panostamisen kasvavan tarpeen vuoksi Keski-Suomen reitistöviikko järjestetään taas syyskuussa, 15.–21.9.2021! Lähde mukaan tekemään tulevaisuutta kanssamme reitistöjen ja luonnossa liikkumisen saralla!

Kuinka mukaan?

Helposti! Keski-Suomen Reitistöviikolla kaikki reitistöihin liittyvät tapahtumat ovat osa isompaa kokonaisuutta! Viikon mittaan voi järjestää esimerkiksi retkiä, kilpailuja, talkoita, tutumiskäyntejä, opastuksia ja koulutuksia. Kunhan nämä jollain tapaa liittyvät jo olemassa oleviin, tai suunnitteilla oleviin reitteihin tai reitistöihin, niin ne ovat osa reitistöviikkoa. Kynnyksiä ei ole, kun liikumme keskisuomalaisilla reiteillä!

#reitistöviikko #keskisuomi #tulevaisuuttatekemässä

Kaikki reitistöt vievät kohden tulevaisuuden Keski-Suomea!


Reitistöistä ja reitistöviikosta blogissamme


Reitistöviikko on Meijän polun ja Keski-Suomen liikunnan (KesLi) yhteistyössä ideoima tapahtumaviikko, jolla reitistöjen merkitystä tulevaisuuden hyvinvoinnin ja terveyden, mutta myös matkailun kannalta nostetaan esille.
#reitistöviikko #keskisuomi #tulevaisuuttatekemässä

Lisätietoja ja yhteydenotot: meijanpolku@gmail.com


Reitistöviikkoa 2020 tekemässä olivat