Reitistöviikko

Reitistöviikko

Reitistöviikolla erilaiset ulkoilu-, liikunta-, luonto- ja matkailureitistöt ovat keskisuomalaisten mielessä ja kovassa käytössä. Viikon tarkoituksena on nostaa tietoisuutta erilaisista lähiliikunta-, retkeily- ja matkailureiteistä sekä lisätä näiden käyttöä. (Read more about Trail Week)

Hienojen reitistöviikkokokemusten ja reitistöihin sekä luontoliikuntaan panostamisen kasvavan tarpeen vuoksi Keski-Suomen reitistöviikko järjestetään seuraavan kerran taas syyskuussa 2024! Lähtekäähän mukaan tekemään luontopositiivista tulevaisuutta kanssamme reitistöjen ja luonnossa liikkumisen saralla!

#reitistöviikko #keskisuomi #ksliikkuu #trailweek #centralfinland

Keski-Suomen reitistöviikolla järjestetään taas Keski-Suomen reitistöt -valokuvakilpailu. Lisätietoa kilpailusta löytyy täältä.

Kaikki reitistöt vievät kohden tulevaisuuden luontopositiivista Keski-Suomea!

Keskisuomalaisia reitistöjä kuvakilpailussa

Reitistöviikolla syyskuussa 2023 kisailtiin taas parhaista keskisuomalaisista reitistökuvista.
Kilpailuun lähetettiin 120 upeaa kuvaa keskisuomalaisilta reitistöiltä. Yleisöäänestyksessä ääniä annettiin yli 1 200, joista neljänneksen keräsi jyväskyläläisen Juha Tukiaisen kuva Vaajakosken Kanavuorelta. Toiseksi äänestettiin Jatta Pylvänäisen kuva Hankasalmen Kynsivedeltä ja kolmaneksi Sofia Kannonmaan kuva Jyväskylän Ylistönmäeltä.

Aiemmilla kerroilla voittajiksi on äänestetty Mikko Voutilaisen kuva Salamajärven kansallispuistosta Hirvaan kierroksen varrelta (2022) ja Anna Käyhkön kuva Jyväskylän Haukanniemestä (2021). Alla kymmenen kuvan kärki Keskisuomalaisessa vuosilta 2022 ja 2021.


Reitistöistä, luonnossa liikkumisesta ja oleskelusta blogissamme


Reitistöviikko on Meijän polun ja Keski-Suomen liikunnan (KesLi) yhteistyössä ideoima tapahtumaviikko, jolla reitistöjen merkitystä tulevaisuuden hyvinvoinnin ja terveyden, mutta myös matkailun kannalta nostetaan esille.
#reitistöviikko #keskisuomi #ksliikkuu #meijänmetsät #trailweek #centralfinland

Lisätietoja ja yhteydenotot: meijanpolku@gmail.com

Juho Jäppinen
luontoliikunnan edistäjä, Meijän polku
jappinen.juho(at)gmail.com

Jyrki Saarela
aikuisliikunnan kehittäjä, Kesli
jyrki.saarela(at)kesli.fi


Yhteistyössä