Tapahtuman järjestäjille

Tapahtuman järjestäjille

Hienoa että olet järjestämässä tapahtumaa tai pidät reitistöasiaa esillä muulla tavoin Keski-Suomen reitistöviikolla!

Sosiaalisissa medioissa voit käyttää hästägejä #reitistöviikko #keskisuomi. Ja koska reitistöjen myötä ollaan tekemässä tulevaisuutta, niin voit myös käyttää tulevaisuuden tekemiseen sopivaa tägiä #tulevaisuuttatekemässä. Omaan tapahtumaasi sopivia tägejä voit viljellä vapaasti, olivat ne sitten luontoon, retkeilyyn, matkailuun, tutkimukseen tai muuten reitistöihin liittyviä. Ja tietysti oma yhdistyksesi tai organisaatiosi kannattaa pitää isosti esillä. Tulevaisuutta tehdään yhdessä ja jokainen osallistuja on tärkeä.

Jos luot tapahtuman Facebookissa, voit laittaa sen viestinä meille, niin jaamme sen Meijän polun fb-sivulla. Samoin jpg-muotoiset mainokset laitamme jakoon. Mainoksia voi laittaa tulemaan spotilla meijanpolku@gmail.com.

https://www.facebook.com/meijanpolku

Logot

Alta voit ladata Reitistöviikon logon .jpg ja .png -muodoissa. Logoja voi käyttää kaikissa reitistöviikkoon liittyvissä tapahtumissa ja julkaisuissa.

Jos sinulla on kysyttävää, tai tarvitset muuta aineistoa tai apua, niin laittele viestiä sähköpostilla meijanpolku@gmail.com tai facebookin kautta.