Senioreiden hyvinvointitestit -testikortti

Senioreiden hyvinvointitestit -testikortti

Testikorttimme perustuu ns. liikennevalojärjestelmään, ja olemme jaotelleet kaikki testitulokset liikennevalojen mukaisesti vihreään, keltaiseen ja punaiseen. Näin kortteja täytettäessä testattava näkee suoraan ja helposti osa-alueet, joihin tulee kiinnittää huomiota. kts. malli alla. Kehonkoostumuksen tulokset eivät ole liikennevaloissa, koska nämä eivät ole seniori-ikäisille vertailukelpoisia. Itse testaustilanteiden järjestämisestä löydät tietoa täältä.

Esimerkki testikortin täyttämisestä mittaustilanteessa. Liikennevärit mahdollistavat tulosten nopean ja selkeän tulkinnan. Näin eteenpäin -osuuteen voidaan kirjoittaa muutamia ohjeita tai sovittuja jatkotapaamisia tai esimeriksi liikuntaryhmämahdollisuuksia.
Jos mahdollista, niin sopikaa seuraava testiaika saman tien, jotta testattavilla on hyvä päämäärä harjoittelulle.

Tästä voit tulostaa tarvittavan määrän testikortteja. Esite on kaksipuoleinen ja A4-kokoinen. Voit tahtoessasi tulostaa vain tuloslistan puoleisen sivun, jos kaksipuolisena tulostaminen ei onnistu helposti.

Jos haluatte tulostaa korkealaatuisempia kortteja isomman määrän, niin laittakaa sähköpostia meijanpolku@gmail.com, niin laitamme teille leikkausvaroin varustetun painokelpoisen tiedoston.