Osallistu pro gradu -tutkielmaan

Osallistu pro gradu -tutkielmaan

Jyväskylän yliopistolla tehdään kognitiotieteen pro gradu-tutkielmaa fyysisen ympäristön vaikutuksesta luovaan ongelmanratkaisuun ja palautumiseen.

Tutkimuksessa osallistujat ohjeistetaan vastaamaan joko rakennuksen sisällä tai ulkona luontoympäristössä. Tutkimus sisältää lyhyitä kyselyitä sekä luovan ongelmanratkaisutehtävän. Tutkimukseen osallistuminen kestää noin puoli tuntia ja se on suunnattu yli 18-vuotiaille aikuisille.

Tutkimukseen osallistuminen on anonyymia, eikä tutkimuksessa kysytä sensitiivisiä tietoja. Osallistuminen on vapaaehtoista eikä keskeyttämisestä koidu seurauksia. Kyselyyn vastaamalla annat suostumuksesi kerätyn datan käyttöön. Kaikki aineisto käsitellään anonyymisti. Tutkimuksen ohjaajina toimivat Johanna Silvennoinen ja Tuomo Kujala.

Tutkimukseen osallistuneiden kesken arvotaan 2 x 20 euron S-ketjun lahjakorttia. Arvontaan osallistuaksesi täytä tutkimus loppuun. Arvontaan osallistutaan erillisen linkin kautta, eikä tutkimuksessa antamiasi vastauksia ei pysty yhdistämään yhteystietoihisi.

Kyselyn löydät täältä: 
https://lnkd.in/dVezBQff

Kyselyyn vastaamalla ilmaiset, että olet ymmärtänyt nämä asiat ja annat suostumuksen datan käyttöön.

Kiitos, kun osallistut uuden tutkimustiedon kartuttamiseen!


Ystävällisin terveisin
Lotta Leinonen
loleinon@student.jyu.fi