Meijän polku TerveSos-palkinnon finalistina!

Meijän polku TerveSos-palkinnon finalistina!

Keskisuomalainen terveydenedistämisen kansanliike Meijän polku on valittu yhdeksi TerveSos-palkinnon kolmesta finalistista! TerveSos -kilpailun teemana on tänä vuonna Tiedosta monialaiseen toimintaan. Kilpailuun haettiin toimintamalleja ja ratkaisuja, joissa tietoon perustuva yhdessä tekeminen lisää kohderyhmän hyvinvointia.

Meijän polkulaisia kansanliikkeen ’alkupamauksessa’ syksyllä 2017. Kolmen ja puolen vuoden työ hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen parissa on luonut paljon uusia avauksia ja vauhdikkaita kokeiluja sekä myös tärkeää taustavaikuttamista paikallisella, kansallisella ja kansainväliselläkin tasolla.

TerveSos-palkintoa haki yhdeksän (9) toimintamallia, joista arviointiraati valitsi kolme (3) parasta finaaliin. Meijän polun lisäksi finalisteina ovat Naapurituottajat ja Mini-intervention rakenteinen kirjaaminen tiedolla johtamisen tukena. Omaa suosikkiaan finalisteista voi äänestää Innokylässä 29.4. saakka. Palkinnon saaja julkistetaan TerveSos 2021-webinaarissa 11.5.2021.

Suuri ilo ja kunnia olla mukana finalistijoukossa!