Yksittäiset porrashaasteet

Yksittäiset porrashaasteet

Suuren suosion saavuttanut Meijän polun Porrashaaste on pilkottu Vuosikellon talvisosuuteen kolmeen yksittäiseen kohteeseen. Mukaan on tuotu myös hiukan korkeuseroja eteläisemmästä Euroopasta Kiiskilänmäen ja Haltin lisäksi.

Voit siis valita itsellesi lähtötasostasi riippuen helpomman haasteen, esimerkiksi Kiiskilänmäen 1 600 porrasta tai lähteä suoraan valloittamaan Mont Blancin 28 850 porrasta. Tuosta välistä löytyy vielä Haltin 8 000 portaan haaste.

Voit tehdä haasteen osana arjen liikkumista esimerkiksi koti- tai työpaikan portaissa, tai sitten voit valita portaat, joissa käyt keräämässä kerralla enemmän portaita esimerkiksi kaksi kertaa viikossa.

Haasteet on jaettu kahdelle lomakkeelle, joista ensimmäisessä on Kiiskilänmäki sekä Halti ja toisessa Mont Blanc.

Ja muista, että haasteita voi suorittaa porukallakin, eli haasta rohkeasti esimerkiksi työporukkasi mukaan matkalle kohden Mont Blancin huippua. Huipulle päästyänne voitte pitää vaikka pienen vuoristopiknikin.

Täältä löydät tulostettavat versiot porrashaasteista: Kiiskilänmäki ja Halti sekä Mont Blanc


Alla Meijän polun vinkkejä porrasharjoitteiden monipuolistamiseksi, sillä vaikka portaat ovat samanlaisia, niitä ei tarvitse aina nousta samaan tahtiin ja tyyliin.