Tule mukaan

Tule mukaan

 

Meijän polun teemoja ovat luonto, lepo, liikunta ja yhteisöllisyys. Meijän polku on tarkoitettu kaikille keskisuomalaisille. Tule mukaan toimintaan, osallistumisen tapoja on monia!

Biopankin tehtävänä on tukea lääketieteellistä tutkimusta ja sitä kautta edistää terveyttä, selvittää sairauksien syitä sekä tukea terveyden- ja sairaanhoidossa käytettävien tuotteiden ja hoitojen kehitystyötä. Tätä varten Keski-Suomen Biopankki kerää biologisia näytteitä (ensisijaisesti verinäytteen) ja näytteisiin ja näytteenantajaan liittyvää tietoa.

 

 

Meijän polun tarkoituksena on tukea keskisuomalaisia kuntia hyvinvointityössä. Meijän polun teemoja ovat luonto, lepo, liikunta ja yhteisöllisyys.

  • Kuntien yhteyshenkilöiksi on sovittu Meijän polku -kuntakummit. Jos ette vielä tiedä omaa kuntakummianne, ottakaa yhteyttä.
  • Ottakaa yhteyttä jos tarvitsette tukea hyvinvointityössänne! Ohjaamme teidät Meijän polun verkostojen äärelle.
  • Järjestäkää oma Meijän polku -tapahtuma kunnassa.
  • Kannustamme panostamaan kuntalaisten hyvinvointiin! Kertokaa parhaat ideanne meille tai somessa tunnisteella #meijänpolku.
  • Seuraa muiden kuntien ideoita sosiaalisessa mediassa @meijänpolku
  • Haluatteko Meijän polun Kuukauden kunnaksi? Ottakaa yhteyttä Meijän polku -kummiinne!

 

Meijän polun teemoja ovat luonto, lepo, liikunta ja yhteisöllisyys. Olemme lähdössä 30 vuoden matkalle emmekä ole varmoja, mitä kaikkea edessä on. Tulkaa mukaan luomaan Meijän polkua!

Jos haluat yhteistyökumppaniksi, ota yhteyttä meihin.

Katso lista Meijän polun yhteistyökumppaneista.